NAVODILA ZA REGISTRACIJO IN DODAJANJE KOD

PRVIČ NA PORTALU -> KAKO SE S KODO REGISTRIRATE NA PORTALU?

V obrazec za registracijo vpišite veljavno aktivacijsko kodo za dostop do interaktivnega gradiva. Če imate več kod, boste preostale lahko dodali po uspešni registraciji.

  • Po uspešnem vnosu veljavne aktivacijske kode vas bo portal usmeril na spletno stran, kjer boste vnesli svoje podatke ter določili uporabniško ime in geslo.
  • Bodite pozorni na pravilen zapis e-naslova, saj po e-pošti prejmete potrditveno povezavo za aktivacijo svojega uporabniškega računa.
  • Po uporabi potrditvene povezave bo vaš uporabniški račun aktiviran in boste prijavljeni na vse portale, ki jih uporabljate.
  • Po registraciji se na portal vsakič prijavite z uporabniškim imenom in geslom, ki ste ju izbrali ob registraciji. Če pozabite geslo ali uporabniško ime, kliknite Pozabljeno geslo/uporabniški ime in sledite navodilom.

PRVIČ NA PORTALU -> NIMATE ŠE AKTIVACIJSKE KODE?

Če ste nov uporabnik in še nimate aktivacijske kode, jo lahko kupite s klikom na gumb Pridobi kodo (pri opisu vsakega portala na vstopni strani eŠolaMK). Nato sledite navodilom.

ŽE REGISTRIRANI UPORABNIK -> KAKO DODATE NOVE AKTIVACIJSKE KODE?

Na portalu eŠOLAMK se registrirate le enkrat. Ko dobite novo kodo, se prijavite s svojim že obstoječim uporabniškim imenom in geslom. Kodo dodate v »Moj profil«, »Dodaj kodo«.

Če imate kakršno koli vprašanje ali potrebujete pomoč, pišite na: esola@mladinska-knjiga.si